Hirsien päistä…

…on tullut otettua muutamana viime vuotena monta kuvaa. Yleensä nämä kohteet ovat olleet vanhojen rakennusten nurkkasalvosten hirsien päitä, joita luonnonvoimat ovat aikojen saatossa monin tavoin muovailleet, onpa moneen isketty kirvestä tai puukkoa väliaikaissäilytykseen. Näillä nurkilla kykkiessä ja kuvaillessa on monta kertaa mielikuvitus lentänyt, että monenlaista tapahtumaa, maisemaa, ja sääilmiötä nämä monesti toistasataa vuotta vanhat päät ovat ”nähneet”.

 

Kun Hannaakin sattui kiinnostamaan sama muotokieli oravakuvassani, niin laitanpa pari otostani näytille. Kenenkään muun kuvaa ko. kohteesta en ole koskaan nähnyt, liekö kiinnostukseni ihan vain oma outouteni, vai onko joku muukin näitä tiiraillut etsimen läpi? Jos on, niin kiinnostaisi muidenkin näkemykset tästä yhdestä mieliaiheestani!

 

vanhat-lustot7resize-wizard-1-hirrenpaa-kansalaisopistollaresize-wizard-1-hirrenpaa-kansalaisopistolla-2