3 vastausta artikkeliin ”roosa

 1. Tero

  Koiristasi saa kyllä tosi hauskoja kuvia, tässäkin Roosalla katse rauhallisesti kaukaisuuteen, jotenkin tilanteeseen hauskalla tavalla sopimattomasti. Vaati varmaan monta yritystä, ennekuin sait tämän talteen. Nappiotos. Liikkeen suunta jää tosin tavallaan arvauksen varaan, kun ei ole näkyvissä esim. vihjettä mistä hyppy on lähtenyt (ranta/laituri?) Tulee siis vähän sellainen olo, että onko putoamassa suoraan ylhäältä vai mistä. Saattaa olla että aavistuksen aiemmin takajalat olisivat olleet paremmassa asennossa ja liikkeen suunta olisi tullut siitä selville.

 2. Ilkka Kokkonen

  Voi hitonhitonhitto, jos se frisbeekin olisi vielä mahtunut tuohon mukaan! Hyvä actionkuva! Montalo yritystä sait tehdä tuosta tilanteesta? Jeps, täytyy taas todeta, että koiraihmisillä on näitä hyviä kuvaustilanteita tarjolla usein. Eivätkä taida ruveta kuvauksesta valittamaan, kuten lapset piankin…

 3. Antti

  Aika ihme koira levitoimaan kyllä. Todella pitkä loikka näyttää olevan .. Meilläkin koirat hyppii laiturilta tennispallon perään, täytyykin itsekin testata huomenna mökillä mitä minä saan aikaan samaisesta aiheesta. Hieno kuva Sirpa, kehitystä näkee jälleen monessakin asiassa!

  A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *