Tervehdys!

Aamun valo

Hei kaikille!

Ajattelinpa minäkin esitellä hieman itseäni. Olen siis Jonne Naarala, juuri 40 vuotta nuoreksi tullut harrastajavalokuvaaja Siilinjärven Kumpusen kylästä, jossa asustelen vaimoni Jennin, poikamme Kaapon ja kolmen koiramme kanssa. Valokuvausta olen harrastellut vaihtelevalla intensiteetillä vuodesta 1987, mutta varsinainen aktivoituminen tapahtui vasta digiaikakaudella. Kuvat ovat melkoisen sekalaista settiä ja joitakin niistä on esillä Flickr:ssä (www.flickr.com/photos/jonne/). Flickr:n profiilisivulta voi käydä kurkkaamassa minun valokuvauskalustoni.

Flickr:stä tulikin mieleeni, että voisin esitellä Flickr:iä immeisille joskus SiiKa-tapaamisessa, jos teillä on kiinnostusta asiaan. Itse olen löytänyt paljon valokuvausystäviä ympäri maailman juuri Flickr:n kautta.

Ja kuva tähän loppuun… jaaha, alkuuhan se taisi hypätä…

3 vastausta artikkeliin ”Tervehdys!

  1. AnttiK

    Jonnehan repäisi aikamoisen kuvan sitten tähän heti kättelyyn. Millä optiikalla tuon olet kuvannut. On hieno .. todella. Aika pitkälti on kyll kaikki kohdillaan, etualakin kun on vielä noin hyvin valottunut. Vastavaloon tuo kuvaaminen on varsin haastavaa ja tässä on kyllä hienosti onnistuttu!

  2. Jonne Naarala

    Kiitos, Antti! Lasina oli Canon EF 200mm f/2.8L USM, joka on kyllä kieltämättä loistava. Eli paljon tuon kuvan onnistumisesta kuuluu juuri tuolle objektiiville. Loput on sitten hyvää onnea. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *