3 vastausta artikkeliin ”Lapinpöllö Palonurmi!

 1. Ilkka Kokkonen

  Kävimme tänään Palonurmessa neljän koplalla. Opelissa oli lisäkseni Ville, Tommi ja Janne. Pari pöllöä näkyi, ja jotkut saivat pöllökuviakin. Itselläni jäi saalis mielikuvien varaan, mutta hyvä niinkin, sillä ensimmäinen kerta oli, kun lapinpöllöä näin.

  Kaima on näköjään päässyt mallin kanssa hyviin väleihin, mielenkiintoista kuvamateriaalia yllä. Miltä etäisyydeltä pääsit näitä ottamaan?
  Lentävään pöllöön tulisi liikkeen tuntua enemmän, jos rajaisi ylhäältä ja alhaalta selvät siivut pois.

 2. Tero Pelkonen

  Hyviä pöllökuvia! Mainioita tilanteita pöllön elämästä, niinkuin puun oksalla tähyilystä ja saalistuksesta. Läheltä olet päässyt pöllöä valokuvaamaan? Miltä etäisyydeltä kuvasit näitä?

 3. MarkkuU

  Kattavaa potrettitutkielmaa isopöllöstä. Ykkösessä maukkaat keskitalven värit ja komea lumioksisto pöllön kehyksenä. Olisikos voinut rajata kuvan normaaliksi pystykuvaksi, jolloin tuosta lumipuun oksistoreunuksesta olisi rakentunut tehokas diagonaali kuvan jäntevöittäjäksi ja kuvasta olisi tullut pelkistetympi oikean alanurkan metsänreunan jäädessä pois?

  Kolmosen ja kahden viimeisen kuvan kevyt lumisade antaa mukavan lisämausteen kuviin, samoin kuin pilvipäivän pehmeä valo. Voisikos jossakin noista kuvista kokeilla myös pystyrajausta, kun kuvissa on mukana paljon pystyelementtejä pöllön asento mukaan lukien?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *