Leena Rissasen valokuvia Häggmanilla

Aamulla käväisin kahvilla Häggmanilla ja siellä pystytti elämänsä ensimmäistä näyttelyään Leena Rissanen. Hän oli, jaa taisi olla se ihan ensimmäinen jokahenkilön digikurssimme, SiiKan opissa vuosia sitten ja mukan silloisessa näyttelyssämmekin Artsissa. Käykäähän katsomassa! Luontokuvia on Leena paljon kuvannut. Ensimmäinen huomioni oli, että horsiontin hän vetää kuviinsa oivallisen rohkeasti, kuten näistä parista kuvasta näkyykin. Heijastuksesta jokunen vanha siikalainen Leenan kurssilta muistaneekin.

lumikaisla-leena-r heijastus-leena-r1

Yksi vastaus artikkeliin ”Leena Rissasen valokuvia Häggmanilla

  1. Raija

    Hiih,…kaislikossa sain kylmät lumet niskaani ja heijastusta ihastellessa putosin sinne jorpakkoon…huikeat horisontit panevat päässä huippaamaan, vaikka istuu tukevasti tuolilla. Erikoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *