Yksinkertaiset ohjeet ensikertaisille

Tällä sivulla olevat ohjeet olivat vanhentuneet. Uudet ohjeet löydät tästä linkistä (päivitetty 2/2011)

<!–
LOGIN, syötä tunnus ja salasanasiEtusivulta valitse Add New, tai kirjoita viesti vasemmalla olevaan kentään.Kirjoita viestin otsikko ja teksti, lisää kuva painamalla ikonia viestin yläpuolella.Selaa kuva kiintolevyltäsi ja paina UPLOADVarmista että, kuvan osoittamat kohdat on valittuna. LINK URL ja THUMBNAIL, lisää kuv viestiin painamalla INSERT INTO POSTJulkaise viestisi painamalla PUBLISH

Muistakaa kun lisäätte kuvia niin kuvien pitkä sivu MAX 700 px, blogi tekee siitä automaattisesti thumbnailin. Mutta tosiaan pienentäkää kuvat valmiiksi tuohon kokoon niin ei tule järkäleitä sitten tänne.

->

3 vastausta artikkeliin ”Yksinkertaiset ohjeet ensikertaisille

  1. Juhani Hynynen

    Hei!
    Minä kyllä sain ne tunnukset tänne sivuille vaan on kadonnut jonnekin. Olisiko mahdollista saada uudet.
    Terveisin Juhani Hynynen Siilinjärvi