MUOTOKUVATYÖPAJA MENI PERS….

linda-ja-perla

…oonalliseksi työskentelyksi. Kaikkihan tuntevat sadun kissasta joka vei hiirelle kangaspakan josta piti tehdä kokopuku. Hiiren taitamattomuuden vuoksi lopputuloksena oli tuluspussi.

No, minä annoin seuralaisille palan kehnolaatuista kangasta ja neuvoin kuinka siitä saadaan välttävä tuluspussi. Mitä siitä sitten tuli….muutama kokopuku, jakku, teltta ja iltapukumallisto…. eli ihan ihme sakkia kun eivät usko opetusta vaan alkavat ajatella itse. Oli todella mukava oli tehdä töitä kanssanne.

Totesimme että salamavalojen pitäisi olla kutakuinkin samanlaisia ja päävalojen valon pehmätä, joko heijastettua tai softattua, nyt jäi aika kovaksi. Ja että olisi hyvä olla erilaisia ”tuubeja” ja rajoittimia joilla ohjata tausta- ja hiusvaloja.

Tästä on hyvä jatkaa, laittakaa otoksianne minulle osoitteella tapio.nykyri@dnainternet.net niin laitan eteenpäin Lindalle. Mielellään JPEG-muodossa, kymppikuvakoossa.

Tapsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *