Jäsenkeräystarjous?

Mitäpä arvoisat kerhokollegat arvelisitte, jos laittaisimme nyt sellaisen avoimen  liittymistarjouksen, että tästä lähtien vuoden loppuun asti seuraan liittyvät uudet jäsenet maksaisivat ainoastaan ensi vuoden jäsenmaksun, saisivat siis nämä kaksi maksutonta loppukuukautta tavallaan liittymälahjana. Tiedän muutaman kuvaajan, jotka ovat aivan hilkulla liittyä mukaan, jospa tällainen kädenojennus sitten viimeistään laukaisisi heillä toimintavaihteen käyntiin.

Ja eikö vieläpä niin, että jos uusi jäsen(jäsenet) tulisi 9.11. kuvankatseluiltaan mukaan, ja näyttäisi kunnon kuvia, niin voisi päästä vielä vuosinäyttelyymmekin mukaan? Ei paha?

Laittakaa mahdollisimman moni (ja mahd. pian, kun tuo 9.11. on niin lähellä jo) mielipiteenne tästä esille, niin voisi sitten vaikka arvoisa puheenjohtajamme vetää tulleesta palautteesta johtopäätökset, ja myönteisessä tapauksessa laittaa sivulle avoimen kutsun kaikille uusille halukkaille edellä mainituin ehdoin.