Kauppa ja kierrätys käyntiin!

Hyvä, että käy laittaa suoraan tähän osto/myynti-ilmoituksia. Mutta etenkin, jos sivuston käyttö lisääntyy, niin kyllä ilmoitus pian jää kauas taakse viestien ketjussa ja menettää täten tehonsa. Eikös noita sivun ylälaidassa olevia otsikoita voisi lisätä. Ostetaan/myydään-otsikko, tai sitten molemmille omansa. Silloin niillä asioilla olevat voisivat näpäyttää suoraan auki haluamansa sivun, ja heti muutamalla vilkaisulla olisi asia hallussa.
Etenkin sellaisen, jolla olisi jonkin määrätyn tavaran (enkä nyt tarkoita SITÄ)tarve, täytyisi plarata hurjasti, ja silti kukaan ei edes olisi välttämättä sellaista koskaan ollut myymässäkään. Myydään-palstalta sen sijaan asia selviäisi hetkessä! Samoin ostetaan-sivun ilmoitukset olisi äkkiä ilman plaraamista tsekattu. Ja saattaisi käydä monesti niinkin, että kun näkisi ostetaan-ilmoituksen, niin tulisikin mieleen juuri se unhoon jäänyt laite, jota joku toinen sattuisi tarvitsemaan. Itselle turha tavara muuttuisi toisen käyttötavaraksi! Ekologista myös tällainen!

Toivottavasti tämä on Anttia kohtuuttomasti rasittamatta mahdollista!

Lopuksi vielä ja jälleen kiitosta ja ihailua näille meidän sivuillemme. Vertailun kautta asioita aina ymmärtää paremmin, ja kun kävin vilkaisemassa kuopiolaisten vastaavia, niin se vanha vertaus yöstä ja päivästä tulee heti mieleen. Että KIITOKSIA, Antti, ja kiitoksia kaikki tähän myötävaikuttaneet!!!!