Esittely: Mikko Pitkänen

Hei vaan kaikille tasapuolisesti.

Karppisen Antti houkutteli minutkin mukaan tähän kameraseura toimintaan. Hyvä että saadaan siilinjärvelläkin toimintaan vähän liikettä ja että voi tavata muitakin alueen kuvaajia.

Aloitin varsinaisen valokuvaamisen mustavalko-filmille lukio aikoina joskus 90-luvun puolessa välissä. Tämän jälkeen valokuvaaminen hiipui, muuton takia toisella paikkakunnalle, kun pimiötä ei ollut enää käytettävissä. Uudestaan kuvaamisen aloitin kun sain hankittua joitain vuosia takaperin canonin 300D rungon ja sen jälkeenpä kaikki ylimääräinen raha noihin vermeisiin on sitten mennytkin 🙂 (jäsenmaksun laskua odotellessa :), sähköpostilla voi laittaa tiedot minulle päin tulemaan).

Nykyisin kalusta on 5D runko, pari linssiä ja kasa studio romppeita. Eli kuvaan siis käytännössä 95% ajasta studiovaloilla esineitä ja sapuskaa ja loppu 5% on sitten ihmisiä ja maisemakuvia. Tosin jos halukkaita malleja on tarjolla niin ihmisten kuvaamistakin mielelläni treenaisi lisää :).

WWW-sivuni löytyvät osoitteesta : www.mjp-photographs.fi jossa on nähtävillä jonkin verran ottamiani kuvia. Tulen päivittämään portfoliota piakkoin, mutta nyt siellä on siis vielä vanhoja kuvia.

Ainakun sitä rupeaa omia kuvia katsomaan niin mitään järellistä näytettävää ei löydy, mutta tässä on nyt satunnainen lomakuva viimeviikolta.

Dolphin (copyright MJP-Photographs 2008, all rights reserved)

Mutta ei siellä loma reissulla nyt aina paistanut aurinko ja lämpötilakin oli vähän mitä oli, mutta pääasia ettei tullut jääkarhuja vastaan:

Penguin (Copyright MJP-Photographs 2008, all rights reserved)

😛

terveisin: Mikko Pitkänen

2 vastausta artikkeliin ”Esittely: Mikko Pitkänen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *