Toimintasuunnitelma

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2021

Yleistä

Toiminnassaan Siilinjärven Kamerat ry. pyrkii tukemaan jäseniensä valokuvausharrastusta sekä heidän valokuvaustaitojensa kehittymistä. Tähän seura tarjoaa mahdollisuuksia mm. järjestämällä valokuvaukseen liittyvää koulutusta, yhteisiä kuvausretkiä, työpajoja, kuvankatseluiltoja ja kommunikointia nettisivuilla.
Seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Kuvat.fi-sivulla pidetään yhteyttä seuralaisten kesken, annetaan rakentavaa kritiikkiä jäsenten sinne näytteille asettamista kuvista, vaihdetaan mielipiteitä, sekä neuvotaan kysyjiä kaikessa valokuvaukseen liittyvässä.

Toiminnassa pyritään yhteistyöhön muiden Siilinjärvellä toimivien yhdistysten, sekä Siilinjärven kunnan kanssa. Etenkin Siilinjärven kuvataideyhdistyksen kanssa pyritään yhteistyötä lisäämään.Tarkoitus on myös olla yhteistyössä Pohjois-Savon muiden kameraseurojen kanssa. Tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla, tekstareilla ja seuran netti- sekä Facebook-sivuilla. Pyritään järjestämään virkistystoimintaa jäsenille, esim. yhteisiä kuvausmatkoja ja osallistumisia tasokkaisiin kuvaesityksiin sekä pikkujoulut vuoden loppupuolella.

 1. Opinto- ja kerhotoiminta

–  Järjestetään mahdollisuuksien mukaan digikuvauskurssitusta, mahdollisina aiheina digikameroiden käyttö, kuvankäsittely sekä käsisalamien käyttö.

– Järjestetään mahdollisuuksien mukaan muotokuvauskoulutusta ja/tai muita työpajoja.

– Järjestetään mahdollisuuksien mukaan kuvausretkiä erikseen päätettäviin kohteisiin.

 1. Näyttelytoiminta

Seuralla on varattu aika vuosinäyttelyä varten joulukuussa 2021 kirjaston näyttelytilaan, Artsiin. Hallitus ottaa mielellään vastaan uusia ideoita näyttelytoiminnan kehittämisestä.

 1. Hankinnat

Seuralle hankitaan tarpeen ja resurssien mukaan jäsenten valokuvausharrastusta tukevaa, kehittävää ja helpottavaa välineistöä, mahdollisimman tasapuolisesti jäsenistön tarpeita ajatellen.

 1. Taloudellinen toiminta

Seuran talous on tällä hetkellä kohtuullinen. Tuloja yhdistys hankkii jäsenmaksuilla, mahdollisilla kuvaus- ja näyttelyprojekteilla ja kurssimaksuilla.

 1. Seuran tulevaisuus

Seuran aktiivisten jäsenten toiminta on nykyään vireää. Vuoden 2020 lopulla maksaneiden jäsenten määrä oli 40, mikä on neljä vähemmän kuin vuotta ennen. Tavoitteena on, että vuoden 2021 lopulla maksaneita jäseniä olisi jälleen enemmän.

 

 

 

3 vastausta artikkeliin ”Toimintasuunnitelma

 1. Esko Repo

  Moi, ”vartti sitten” liityin yhdistykseen ja maksoin jäsenmaksun (eläkeläinen/20€). Missään ei kysytty yhteystietoja joten yllä email ja puh on 044 2160197.

  Terveisin Esko Repo

 2. Esko Repo

  Yhä uudelleen ja uudelleen. En ole vieläkään saanut tunnuksia sivuille vaikka on luvattu lähettää tekstari.
  Nyt viimeisen kerran, laittakaa tunnus osoitteeseen eskojrepo@gmail.com.
  Minua ei kiinnosta kenen tehtävä on laittaa tuo tunnus. Jos tämän viestin lukija ei sitä voi minulle toimittaa, ole ystävällinen ja toimita viesti eteenpäin sellaiselle henkilölle jolla on mahdollisuus tuo salsana minulle toimittaa.
  Seuraava jäsenmaksu jää kyllä maksamatta jollei palvelu parane.

  Terv E Repo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *