3 vastausta artikkeliin ”Viilenevää

  1. MarkkuU

    Erinomainen ajankuva digiajan maailmasta. Ei haittaa täyssävyisyydestä pihistäminen eikä haittaa tarkennustason jääminen hitusen digiteinin taakse, kokonaisuus ratkaisee minun silmissä. Hyvin on osunut mukaan liikettä kuvaava askellus ja kuvan lukija voikin siitä vain aavistella mitä dramaattista voisi tapahtua hetken päästä kuvan oikean alakulmaan oivaltavasti jätetyssä ajoradan (ei suojatietä?) kohdassa. Siihen myös vihjaa kuvan vasemman laidan silminnäkijän katseen suunta. Vain nuo uhkaavan ”kolmiodraaman” elementit (vaaraa aavistamaton potentiaalinen uhri, silminnäkijä ja peltilehmä suttukelissä) eikä mitään muuta kuvaa katselevan katsetta häiritsevää mukana.

    Itsekin on joutunut autoillessaan varomaan näitä tielle sokeasti astelevia kännytuijottelijoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *