4 vastausta artikkeliin ”Viiksitimalit

  1. Tero Pelkonen

    Näyttävä kuvasarja viiksitimaleista! Lienevät Suomen kuvatuin timalipariskunta ja syynkin ymmärtää, niin kauniita lintuja nämä ovat ja sointuvat hienosti ympäristöönsä.

  2. MarkkuU

    Kuopion timalit ovat olleet talven filmitähtiä (tai ehkä nykyään pitäisi puhua kai kennotähtiä) ja ovathan nuo kieltämättä kuvattavan söpöjä. Ekan kuvan pulisonkipulmunen pistävän terävine katseineen on mukavasti ruokojen välisessä tähystysaukossa ja mainiosti sommiteltuna. Vaikka kuvassa on ruokoviidakkoa runsaasti, ovat korret niin maassa kuin pystyssäkin ”siististi” ja linnun asentoa myötäilevästi. Mainio kuva. Jatkossa olevissa lintu lumihangella -kuvissa ruokoviidakkoa sotkee kuvan tunnelmaa. Sen sijaan neljässä viimeisessä kuvassa naaras on mallikkaasti irti ruokotaustasta ja tausta juuri osuvan ”viirukas” kuvaamaan lajin ruokoista elinympäristöä. Samoin noissa kuvissa linnun väritys pelittää nasakasti taustan värimaailmaan ja lintu on sommitellullisesti siinä missä minun silmiini linnun pitääkin olla. Hyvä sarja ja tutkielma timalista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *