Seuracupin tuloksia: KKS 1., SiiKa 4.

Lyhentelin SKsL:n sivulta http://www.sksl.fi/?page_id=5263: Seuracup 2016 innosti 30 suomalaista valokuvaseuraa, kuvia siis kertyi yhteensä 600 kpl. Tuomarointi on kotimaassa jo tehty ja kuvasarjat on toimitettu edelleen FIAPin arvosteltaviksi. Raati valitsi kotimaiseen näyttelyosioon 184 kuvaa, joista 10 yksittäistä kuvaa sai kunniakirjan. Suomen seuracupin voittajaksi tuli Kuopion Kameraseura ry, joka sai 14 kuvalle hyväksynnän. Niukasti 13 kuvan hyväksynnöillä toiseksi jäivät Rauman Kameraseura ja Kameraseura Mielikuva.

Tekstissä ei ollut mainittu seuraavista sijoista. Niinpä laskin luettelosta kaikkien seurojen hyväksyntämäärät, ja me olimme laskujeni mukaan kahdeksalla hyväksynnällä tuon yllämainitun selvästi erottuneen kärkikolmikon jälkeen jaetulla neljännellä sijalla yhdessä turkulaisten kanssa. 30 seuran joukossa neljäntenä, ei hassummin!