Piirikisakokous ja Luhdan esitys Vesannolla su 22.11.

Ensi sunnuntaina on Sisä-Savon Kameraseuran järjestämä piirikisakokous klo 13.30 Vesannolla ja klo 17 alkaen siellä esiintyy perinteisessä luontokuvaillassa Jorma Luhta. Näyttää siltä, että meiltä matkailee tuonne ainakin kaksi tai kolme autollista osallistujia. Minä lähden tietysti jo tuohon kokoukseen, ja toivoisin, että kolme osallistujaa tulisi kyytiini. Järjestäjät ovat luvanneet tarjoilla välipalaakin kokoukseen tulijoille.

Luhdan esityksen alkuun ajelee ilmeisesti ainakin Markkasen Ilkka, jonka kanssa kannattanee neuvotella mahdollisessa kimppakyytitarpeessa. Talo tarjoaa esityksen väliajalla kahvit. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan, Luhtahan on yksi Suomen parhaimmista luontokuvaajista.

Kirjoitelkaa tähän vastauksina lähtöaikeistanne ja kyytitarpeista!