Seuracup 2015: neljäs sija tuli.

SKsL:n sivulta: Seuracup 2015 tulokset

Tänä vuonna osallistui 26 kameraseuraa 520 kuvalla, huolimatta sääntömuutoksesta, jossa kuvaaja voi osallistua vain kahdella teoksella. Näyttelyyn hyväksyttiin noin 30% eli 155 kuvaa. Kunniakirjoja jaettiin 9 kpl joista 2 sisältyy voittaneen seuran kunniakirjoihin. Suomen Seuracupin voitti Turun Kamerat ry 13 hyväksynnällä ja 247 pisteellä sekä 2 KK. Toiseksi tuli Kuopion Kameraseura ry 13 hyväksynnällä 241 pisteellä ja 1 KK.

Rauman Kameraseura tuli kolmanneksi 12 hyväksynnällä, ja meidän kokoelmamme on siis neljännellä sijalla 11 hyväksynnällä. Ihan hyväksi tulosta voinee mainita, vaikka pykälällä tipahdimmekin kahden edellisen vuoden jaetun kolmannen sijan jälkeen, ja kolme pykälää voitosta v. 2012. Olihan nyt kuitenkin selvästi eniten seuroja kisassa mukana. Tässä viimein kuvatkin. 11 ensimmäistä hyväksyttiin näyttelyyn.

Hot job - Ilkka Kokkonen Norwegian sheep - Ilkka Kokkonen Ulvinen J Because the Road is there Ulvinen J Majestic Scale Voutilainen J Whee! Tiirikainen J Stamp Effect Ikonen J Snow Figure Ukkonen M Autumn Fog Hukkanen R Joyous Grandmother Mikkonen T Sunny Evening Pelkonen T Nobility Plumages Winter Pines	- Markku Ukkonen Polyps - Mikko Pitkänen Mountain Hike - Jorma Ikonen Bad Moon raising	 - Janne Voutilainen Bufo Bufo - Tero Mikkonen	Green Home	- Juuso Jonninen The Eye of the Winner	Farmer`s Son - Reetta Tiainen	Family Business - Jarkko Tiirikainen