Seuracupin kuvien lähetys

Osoite kuvien lähettämiselle on: https://www.siikary.fi/upload

Valitse kuinka monta kuvaa siirrät, ja mene eteenpäin. Älä lähetä kaikkia kerralla, vaikkapa pari kuvaa kerrallaan. Odota että saat kuittauksen siirron onnistumisesta jokaisesta kuvasta. Jos et saa kuittausta niin yritä uudelleen.

Kuvat tulee nimetä seuraavasti ennen siirtoa:

kuvaajan_nimi.kuvan_nimi.jpg (esim. Keijo_Kuvaaja.My_little_cat.jpg)

Älkää laittako skandinaavisia kirjaimia tiedostonimiin (åäö) vaan korvatkaa a:lla ja o:lla. Anna kuvalle englanninkielinen nimi (jos kuva menestyy, niin samaa nimeä tulee käyttää myös myöhemmissä FIAP-kilpailuissa).

Muista muuttaa kuvan koko sopivaksi ennen lähetystä (esim Lightroomin Exportissa). Kuvan pitkän sivun tulee olla 2500px ja resoluution 300dpi.

Deadline seuracupin kuville on su 27.9.2015

5 vastausta artikkeliin ”Seuracupin kuvien lähetys

  1. Ilkka Kokkonen

    Huomio, huomio, latailkaahan kisakuvia tulemaan! Tähän mennessä vain kolmelta on kuvia tullut perille asti, Jarkolta, Jormalta ja Ulvisen Jannelta. Ja nyt tarvitaan siis vähintään kymmeneltä kuvat, että voi edes osallistua! Eli toimimaan, toimimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *