Ajankohtaista: Tiilikka ym.

Perinteinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon tukikohtana Uiton kämppä, on la-su 19.-20.9.2015. Seura maksaa kämpän vuokran, joten osallistujien kustannukset hienolle luontoretkelle ovat pienet. Kämpälle majoittautuminen on lauantaina klo 14, joten Sammakkotammen maisemille kokoontunemme n. klo 12. Vuodevaatteet tai makuupussi täytyy ottaa mukaan. Petipaikkoja kämpällä on 23, joten todennäköisesti kaikki halukkaat mahtuvat retkelle mukaan. TERVETULOA! Laita alle kommenttiin ilmoittautumisesi retkelle.

Näyttää vahvasti siltä, että tänä vuonna Pohjois-Savon kameraseurojen piirikilpailut jäävät väliin kokonaan. Viime syksyn piirikokouksessa Lohimaassa luvattiin kisan järjestyvän Keiteleellä, mutta jostain syystä tämä ei toteutunutkaan. Kesällä liikkui huhuja, että Kiuruvedellä olisi mielenkiintoa järjestää kisa, mutta eipä mitään konkreettista ole sieltäkään kuulunut. Sisä-Savon kameraseuran puheenjohtaja soitteli minulle toissapäivänä ja ehdotti, että järjestettäisiin tänä syksynä piirikokous, jossa päätettäisiin kisan tulevaisuudesta. Näin todennäköisesti menetelläänkin.