Työmatka Näpsän kanssa8

Teen työmatkani talvella pääasiallisesti kävellen, joskus bussilla, toisinaan omalla autolla. Vähän riippuu edessä olevasta päivästä. Kuvaan TaskuNäpsällä työmatkaani kevään kunniaksi:

Sinäpä se talven kääntyminen kevääksi hurahti. Kahdeksas kerta toden sanoo ja tähän saa jäädä julkinen työmatkailuni. Viime viikolla olikin lomaviikko, joten viimeinen kuva on toissaviikon saalista. Tammikuussa kuvasin ekan tällaisen hetken bussissa aikaani kulutellessani. Silloin koko ajatus julkistella näitä kännykkänäpsäyksiä syntyikin.

Stop

Stop

5 vastausta artikkeliin ”Työmatka Näpsän kanssa8

 1. Raija

  Kivat heijastukset. Näyttää kuin nuo taitetut istuimet olisivat ulkopuolella, niinkuin kuunaan siinä yhdessä moottoripyörämallissa se ”akantappaja”. Ai nytkö se sitten on STOP. Kiitos, Ulla, näistä työmatkoista. Kevääseen matkattiin tunnelmallisesti.

 2. Ilkka Kokkonen

  Tämä oli ensimmäinen projekti laatuaan sivullamme. Toivottavasti joku muukin saa syttyjä johonkin vastaavaan tämän esimerkin voimasta. Kiitoksia mielenkiintoisesta jakamisesta ja aktiivisuudesta, Ulla!

 3. Tero Pelkonen

  Onnittelut Reijo Hukkasella tuplamestaruudesta kuukauden kuva kilpailussa! Voittajakuvassa on voittaja ainesta. Siinä keskitytään tosissaan ja intensiivisesti, pilkkijän asentoa myöten!

  Onnittelut myös Lea Pöyhöselle kolmannesta sijasta! Pelkistys toimi tällä kertaa hyvin!

  Ahti Räsäsen kuva on huippua myös! Miehen työ saa puhkumaan. Kyllä tämä kuva huumoritasolla toimii myös erinomaisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *