Käykää kuvaamassa Puijon Polut -tapahtumaa

Puijolla järjestetään la 16.5 klo 10 Puijon Polut -polkujuoksukilpailu. Tapahtuman järjestäjät kyselivät, tietäisinkö kuvaajia jotka haluaisivat käydä ottamassa kuvia kilvasta ns. talkoohengessä. Menisin itse, mutta olen näillä näkymin pois paikkakunnalta tuohon aikaan.

Laji on siis ”trail running” eli polkujuoksu, eli kuvauspaikan sopivasti valitsemalla saa varmasti ihan näyttäviä ruutuja. 21 km:n reittiin sisältyy Puijon puikkamäen nousu kolmesti, eli siellä kovimmallakin kaverilla voi olla naama aika mutkalla viimeistä kertaa noustessa 😀

Olen käsityksessä että järjestäjätaho haluaisi ensisijaisesti kuvamateriaalia kisasta tapahtuman Facebook-sivuille, ilman korvausta. Jos tapahtuma saa jatkoa ja valokuvia käytetään markkinointiin, kannattaa omista kuvista neuvotella joku julkaisukorvaus.

Tapahtumasta tietoa täällä, ja sieltä alhaalta löytyy myös ko. Facebook-eventin linkki. Feibulissa on myös tarkempi kartta reitistä jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *