M: Apple Magic Mouse + Wireless Keyboard

Taas täällä sivusto elää omaa elämäänsä ilman että Facebook pitää ajan tasalla 🙁 Noh, pitäisi vaan muistaa vierailla sivuilla useammin. Ja jospa syksyn tullen taas joutaisi kuvakatselmuksiinkin. Sunnuntain piirikisakarsintaan annan valtakirjani ja muistitikkuni Juusolle, voitte naureskella kuvilleni aivan vapaasti kun taiteilija itse ei edes rohkene paikalle 🙂

Sitten otsikon asiaan. Huomasin erään takuuvaihtoepisodin seurauksena omistavani täysin iskemättömät otsikon mukaiset tarvikkeet. Jos jollakulla on näille tarvetta, ottakoon yhteyttä vaikkapa puhelimitse (o5o 54o 1979). Uusien hinta on Verkkokauppa.comissa 67,90 eur / kpl, minulta nämä saa hintaan 45 eypo per.

2 vastausta artikkeliin ”M: Apple Magic Mouse + Wireless Keyboard

  1. jiitee

    Piti ihan tarkistaa. Ainakin heinäkuun alusta saakka kaikki uudet postaukset ovat tulleet FB:n seinälle niinkuin pitääkin. Kommentteja ei siis tuoda sinne ollenkaan. Voi siis olla että jos joku kirjoitus herättää paljon keskustelua, niin silloin siitä jää paitsi.

    Uudet kommentitkin toki saadaan FB:n seinälle. Ne eivät vaan tule ao. postauksen kohdalle näkyville, vaan julkaisujärjetyksessä.

  2. Janne Ulvinen Artikkelin kirjoittaja

    Täytyy seurailla tilannetta. Jotain siellä feibulissa on kieltämättä viime aikoina näkynyt, mutta taisi olla niin että FBkin näyttää nykyään tietyn julkaisijan postauksia oman satunnaisalgoritminsa mukaan, eli minun seinälläni ei suinkaan näy kaikkien kavereideni kaikki postaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *