5 vastausta artikkeliin ”Kaapunkia

 1. Ilkka Kokkonen

  Halkeamat on hyvin nähty, hyvin sommiteltu yksityiskohta …mistähän lie? Tykkään! Näistä kertyy mukava kävely- ja katseluraportti. Tuollaista yhden polttovälin käyttöä ja perehtymistä suositaan ja suositellaan joissakin piireissä kovasti. Itse ei ole tullut juuri tuollaista harrastettua, mitä nyt makroillessa. Voisi ollakin kehittävää…

 2. VilleM

  Halkeamat on ihan asfaltin pintaa, vieressä tosin kasvoi puu joten voisi olla varmaan puun juuret nousemassa tuolta? Koko varmaan n. 1m pituus suunnassa.

  -Ville

 3. TeroP

  Varmasti hyvin opettavaista tuollainen ”normikakkulan kanssa kaupungilla liikkuminen. Perspektiivi on melko sama, kuin minkä ihmissilmäkin näkee. Näkemistä, havainnointia ja ennakointiahan moni asia on lopulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *