Salamatyöpaja

Milloinkas tuota jatkettaisiin? Mitenkäs on sen ”kuplat vedessä” aiheen laita, toteutetaanko se?

Samaanhan voisi tällätä kaikea muutakin, karamellivärejä, hedelmistäkin muut valokuvaajat ovat saaneet vaikka minkälaista toteutusta aikaiseksi!

Itseltäni järjestyisi ainakin akvaario tai miksei kaksikin, niin voidaan jakaa porukkaa pienempiin ryhmiin sekä karamellivärit + pieni määrä kaikenlaista kilkettä, jos tätä nyt ylipäätään toteutetaan…

-VilleM

17 vastausta artikkeliin ”Salamatyöpaja

 1. Tommi Prami

  Yellow (lausutaan Homer Simpsonin äänellä),

  otappas ville itelle siitä projekti. Mieti aihe ja paikka. Sitten vaan kutsut porukkaa kasaan!!!

  näitä eiökannattas miettiä liianöraskaaksi, että saatais järjestettyä riittävän usein…

  -tee-

 2. Ilkka Kokkonen

  Tuossa Tommin loppulausumassa on muuten vissiä viisautta, spontaanimmalla meiningillä tapahtumia järjestyy helpommin.
  Toisaalta, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanovat…
  …missä se suurin viisaus sitten piileekään…
  Mutta joka tapauksessa kannattaa mennä niin, että kustakin jutusta innostuneimpien on hyvä toimia aktiivisesti ja kerätä porukka kasaan, siitä tulee aina hyvää meininkiä! Minä voin varailla Semppistä, jos siellä päätetään toimia.

 3. VilleM

  Joo mikä ettei, minä voin järjestellä aikataulut jne. Jos Ilkka varaat tuon Semppiksen, kunhan päästään yhteisymmärrykseen ajankohdasta.

  Kävisikö esim. 27. tai 28.7? Ehdottaakkin saa!

  Milloinkas immeisille kävisi tuo touhu / minkälaista kilkettä kelläkin on? Halukkaat voisi möläyttää tähän alle kertokaa samalla mitä kaikkea löytyy.

  Ainakin mustaa ja valkeaa kangasta / pahvia / heijastimia tarvitaan, sekä tietysti lisää flasheja yms. kilkettä.

  -VilleM

 4. Tommi Prami

  Yep,

  en näe estettä tuolle sunnuntaille.

  joku vois hommata tarpeita. Jotka voidaan sitten jakaa halukkaiden kesken… Vai miten materiaalien kanssa toimitaan….

 5. VilleM

  No varmaan kannattaisi mennä samalla systeemillä kuin viimekin kerralla?

  Eli kaikki tuo ”nyyttäri periaattella” jotakin roipetta.
  Eniten varmaan tulee noille valonmuokkaimille ja flasheile tarvetta, sekä heijastimille jne. Radiotrikkeritkin voisi olla hyödyllisiä.

  Niin kuin jo edellä mainitsin niin ainakin mustaa / valkeaa pintaa, esim JiiTeelllähän oli sellainen taittuva heijastin, jos oikein muistan? Musta kapalevy / pahvi jne varmaan olisi myös hyvä, jos kellään ei sellaista ole niin voin kyllä jostain katsella josko löytäisin.

  Itseltäni irtoaa varmaankin teippaa-se-itse folioviritelmä / heijastimenkorvike, sekä styroksia jos ei muuta keksitä. Yhden flashin + akvaariot ja karamellivärit ja oliiviöljyä tms. saan tuotua myös Semppikselle.

  -Ville M

 6. Janne Ulvinen

  Jokos tämän päivämäärä lyötiin lukkoon? Su 28.7. olen varmuudella jo poissa paikkakunnalta, lördaagina olisi hiuksenhieno mahdollisuus pyörähtää paikalla. Minulla on tällä hetkellä lainassa seuran kaksi salamaa (Bowens mallia iso ja pieni) ja Lastoliten tausta. Jos joku varmuudella salamapajaan takomaan menijöistä voi ottaa nuo kuljetettavaksi niin ottakaa yhteyttä (nol viis nol 54o 1979), muussa tapauksessa toimitan ne kuluvan viikon aikana Semppikselle keinolla tai toisella.

 7. jiitee

  Itseäni kiinnostaa tuo henkilökuvauspuoli enemmän. Jos joku haluaa seistä/istua kameran edessä, niin se olisi hienoa. Jos ei, niin sitten olen mukana tuossa vesihommelissa.

  Mukaan lähtee pari salamaa, RF602-triggerit, softbox, gridi, varjot, heijastin. Lupasin hoidella nuo Jannen lainaamat kamat samalla siiliin.

 8. Ilkka Kokkonen

  Jos ei tule mitään suurempaa vastusta, niin minä tulen myös tällä kertaa mukaan. Minäkin olen henkilökuvauspuolesta kiinnostuneempi, joten voimmehan kai perustaa vaikka kaksikin toimintapistettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *