4 vastausta artikkeliin ”Superguuta…

 1. Ilkka Kokkonen

  Tuo lokki/kuukuva on kyllä veikeä, tykkään siitä. Ihan mielenkiintoinen hetkellisen tilanteen taltiointi, ”sädekehä” kuusta syntyy hauskasti räähkälinnun ympärille ja sommittelu toimii mukavasti. Hyvä!
  Toinen toimii myös mainiosti, Kapea rajaus sopivassa kohteessa on aina ollut mielivalintojani, ja tässä sopivuus on oikein mainio! Kuun normaalia suurempi kokonäkymä korostuu tässä toteutuksessa hyvin!
  Kolmas ei edellisten rinnalla enää jaksa kolauttaa, sellainen siisti perusnäkymä. Kapeampana panona saattaisi olla tehokkaampi!

 2. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Lisäsin kapeammalla rajauksella olevan kuvan. Tuo viimeinen oli lähinnä dokumenttikuvana illan säästä ja värimuailimasta.

  -Ville

 3. MarkkuU

  Sädekehälokki on näppärästi metsästetty kohde. Puijon torni superguun kera on sarjan nautittavin kuva. Kapea rajaus sopii kokonaisuuteen enemmän kuin hyvin. Kuun yksityiskohdatkin on saatu muun maiseman tavoin näkyviin taitavasti.

 4. VilleM

  Tuota kuuta piti kakkoskuvassa pikkusen tummentaa vielä jälkeenpäin, vaikka käytinkin kuvaustilanteessa huippuvalojen korjausta jotta detailit erottuvat paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *