5 vastausta artikkeliin ”Krääsää

 1. Ilkka Kokkonen

  Villestähän taitaa tulla oikea pisaramestari. Kuvankatselussa nähdyt parvekeovipisarat olivat hienointa luokkaa, näistä tykkään myös. Ensimmäisessä tosin valo saisi olla koko kuva-alalla tasaisempi, ylhäällä menee yli. Kapeassa rajauksessa tämä asia onkin jo kunnossa. Hyvää, rytmikästä jälkeä!

 2. VilleM

  Joo tuo valo oli pieni ongelma, kun tuo auringon valo tuli aavistuksen ylhäältä päin ja kaareva pullo taittaa valoa tasaisesti vain yhteen kohtaan horisontaalisesti. Josta ei löytynyt muuta mielenkiintoista kuin tuo kakkoskuva, mutta ykkösessä mielestäni on paremmat kuviot joten sen säästin ihan siitä syystä.

  -Vilho

 3. MarkkuU

  Joo, makeat ja terävät kupletit ja näppärästi hoksattu kohde – jännää kuvattavaa löytää näköjään mistä vaan. Minustakin ykkösessä on kuviokokonaisuus parempi, mutta molemmat ovat hyviä napsuja.

 4. Tero Pelkonen

  Vilho hallitsee tämän pisaramakroilun! Tasossa on ja tarkkaa. Luulin näitä pinotuiksi, mutta kuulemma yhden otoksen kuvia ovat senverran pieneltä alueelta kuvattuna kaarevaa pullon pintaa.

 5. VilleM Artikkelin kirjoittaja

  Tuo pinoaminen kävi mielessä kuvaustilanteessa. Mutta ei tullut tarvetta, kun noinkin hyvin pysyivät terävänä (aukot jotain väliltä f/13-f/16).

  -Vilho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *