5 vastausta artikkeliin ”heijastuksia

 1. Ilkka Kokkonen

  Taattua laatua Markulta, täytyy todeta! Jäälautoista kolmoskuva on rytmiltään niiiiin hyvä, niiiin hyvä! Ja veden väreet ovat siinä myös sopivat heijastuksille. Nautittava lopputulos!
  Lisää nautintoa tuovat kurakavat, karakuvat, joissa ympäristöt tekevät ne kuvat, ei niinkään lintu/linnut. Hienoa sommittelua hienoista tilanteista!
  Pyörresukeltaja on metka, onko tuo hahmo siinä kuvaajan heijastuma, vai mikä?
  Lopun heijastuksista toiseksi viimeinen on mielestäni tehokkain.
  Kiitos hienosta sarjasta!

 2. Tero Pelkonen

  Valokuvat jäälautoista ja koskikarasta tekevät vaikutuksen. Se on jo paljon se!

  Muut kuvat ovat taattua Markkulaatua. Mainittakoon vielä erikseen pyörrekuvan mainio ihmishahmon varjo. Pyörrekuva ei ole visuaalisessa mielessä tämän kuvasarjan upein, mutta tämä yksityiskohta pelastaa paljon.

 3. MarkkuU Artikkelin kirjoittaja

  Kiitoksia kommenteista. Joo, pyörresukeltaja on kuvaajan varjo. Tulvivassa pelto-ojassa oli tollainen pyörre ja takaa tulevassa valossa hokasin ojapientareesta ja itsestäni muotoutuvan varjon ja aattelin kokeilla, että saisiko kyyryssä kuvaamalla kuiluun syöksyvältä näyttävän hahmon. Puolen kymmentä kuvaa piti ottaa, että joltisenkin ihmishahmolta näyttävä varjoläiskä siihen pyörrepintaan syntyi. Jäiden lähdöt, karat ja heijastumat ovat Siilinjoelta keskustasta ja Pöljänjoelta ja jääröykkiö Pöljänjärveltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *