Huhtikuun kisa-aihe: Jälki

Onneksi olkoon Voutilaisen Jannelle maaliskuun kisavoitosta! Nyt oli kisassa jo kahdeksan osallistujaa, mikä oli ilahduttava aktiivisuuden nousun osoitus. Mutta, mutta, kun tarkastelee kisakuvien saamaa pisteytystä, niin ei mielestäni ainakaan suuresta äänestysaktiivisuudesta voi puhua. Jannen voitto tuli 20 pisteen saaliilla, mikä tarkoittanee enintään 7 arvostelua. Eli ovatko vain kisaan osallistuneet olleet liikkeellä? Silloin ennen valittiin vain kolme parasta kuvaa ja annettiin pisteet 1-3, ja voittopisteet menivät monesti yli 20:n. No, onhan kisa nyt uudelleen aloitettuna vielä nuori, joten äänestysaktiivisuus kasvanee jatkossa. Yksi ongelma on tuo, että kisatoimiin pääsemiseksi täytyy selailla ja etsiä se alkuperäinen kisa-artikkeli esille. Jos sille ei jatkossakaan voi saada erikseen linkitystä sivun oikeaan laitaan, niin täytynee aktivistien ottaa huoleksi muistutella tiheämpään äänestyksestä, kun sen aika on.

Huhtikuun kisa-aiheen on valinnut Mustosen Hannu. Saa nähdä, millaista jälkeä syntyy aiheella ”Jälki”! Aktiivista osallistumista jälleen!