Pikkujoulut 8.12. Semppiksellä

Viime vuosien hyvä pikkujoulupaikka Benewayn tiloissa Itkonniemellä ei Antin ja Mikon aikatauluseikkojen vuoksi tällä kertaa järjestynyt käyttöömme.Sen sijaan vietämme pikkujoulumme tällä kertaa Semppiksellä ensi lauantaina, 8.12. klo 17.00 alkaen (os. Kotipolku 14).
Mennään järjestelyissä entisellä kaavalla muuten, paitsi että saunomismahdollisuutta ei Semppiksellä ole. Eli tuodaan nyyttäriperiaatteella paikalle hyvää syötävää (ja juotavaa oman maun mukaan). Yläkerta keittiötiloineen on myös käytössämme, että mahdollinen kokkailu ja keittely onnistuu hyvin. Biljardimatseja tai vaikka pingistä yläkerrassa voidaan myös pelailla.
Sunnuntainahan meillä olisi normaaliaikataulun mukainen kuvankatseluilta, mutta lyödäänpä nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja otetaan kuvankatselu tähän pikkujoulun ohjelmaan. Eli tikut kuvilla varustettuina mukaan!
Tomera tonttu varmaankin vierailee illassamme, joten jokainen lahjakas yksilö tulee jälleen myös vaihtolahjakkaaksi. Entiseen tyyliin tuodun lahjan (tämä siis täysin vapaaehtoinen) arvo voisi olla n. 5€.
Ilmoittaudutaan tähän alle ja pähkäillään samalla, että millaista kortta kukakin yhteiseen kekoon kantelee.
Tervetuloa viettämään mukavaa pikkujouluiltaa Semppikselle!