4 vastausta artikkeliin ”matkan varrelta

 1. Ilkka Kokkonen

  Ykkönen, kolmonen ja kasi miellyttävät minun silmääni eniten. Ykkösen katumeiningissä ei haittaa, vaikka kamera ei vaaterissa ole ollutkaan. Kolmosen rakennustyylikuvauksessa olisin itse yrittänyt välttää taivaan mukaan ottamista, lopputulos olisi näin tullut intensiivisemmäksi. Kasissa kuvan tilanjako on hyvä ja sommittelu toimii, ehkä kuitenkin tuossa vasemmalla olevan ikkunan reuna olisi saanut tulla kuvaan mukaan. Tämä zoomilla, hieman taaksepäin astuen, tai kameraa vasemmalle hiukan kääntäen.
  Viitonen tulee useammin aukaistuna tähän joukkoon mukaan myös, siinä on moniulotteista sommittelua ja lisäksi omakuvaustakin mukana. Jos osaisi ranskaa, niin tulisi varmaan nälkäkin.

 2. HeikkiP

  Vitonen on ehdottomasti koko sarjan paras kuva. Siinä on jujua. Hyvä!
  Ykkösessä on tunnelmaa ja elämää ja viimeinen taas miellyttää tällaista junamatkaajan silmää.

 3. SaaraK

  Mukava kuulla että miellyttää kumpaistakin!

  Ykköskuvaan otin tarkoituksella vinon kuvakulman, koska se sopi mielestäni menoon. Pitää myöntää etten laiskana rajailijana en ole croppaillut kuin mustavalkeaa kahvilakuvaa, mutta voisin kyllä kokeilla rakennuskuvan tiukentamista! Junassa oli sen verran kiire etten kerennyt sommittelemaan, mutta kiitos kuitenkin parannusehdotuksista.

  Kiitoksia myös Heikille, mukava saada näistä matkaräpsyistäni palautetta! Ja lisääkin mielipiteitä saa sanoa tietysti 🙂

 4. Ilkka Kokkonen

  Rakennuskuvan hoito jälkikäteen croppaamalla ei taida tuoda oikein hyvää tulosta. Paikan päällä toisin sommittelemalla, hieman paikkaa vaihtaen, silloin se olisi onnistunut. Kannattaa tietysti kokeilla croppausta, mutta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *