5 vastausta artikkeliin ”Syys satoa

 1. JuusoJ

  Hienoja kuvia! Usvakuvat ovat mukvan syksyisiä. 2. ja 3. närhikuvat ovat erityisesti närhikuvista mielyttävimmät minusta. Kurjet taitavat lentää ”aaretta” kohti. 🙂

 2. TeroP

  Hienoja lintuvalokuvia! Eniten tykkään viidenneksi viimeisimmästä lintuvalokuvasta, jossa on mustikan- ja puolukan varpuja etualalla ja taustana kuvauksellista ja yhtenäistä ruskaa. Erittäin hieno! Sateenkaarikuva on myös täysosuma! Molemmat kottaraiskuvat toimii. Kattokuvassa on hyvää rytmiä ja diagonaalia. Kottaraisista tulee aina niin nostalginen fiilis, kun niitä ei juurikaan näe nykyisin. Toista oli ennen maaseudulla kun sähkölangat notkuivat kottaraisparvista. ”Laitetaankos pönttö, kottaraiselle”.

 3. SaaraK

  Ompas kivoja! Värit toimivat jokaisessa todella hyvin.

  Omaksi lempparikseni nousi aivan ensimmäinen kuva.
  ”Kuva kuvan mies on? Mitä hän tekee? Miksi?” Vangitsevan upea otos, joka jättää katsojalle sopivasti tulkinnan varaa. Pelkistettyä, mutta äärettömän kaunista ja mielenkiintoista.

  Myös 2&3 usvakuva sekä sateenkaarikurjet ovat hyvin onnistuneita, varsinkin sävyjensä ansiosta.
  5&7 yllättävän kivoja lajikuviksi, vaikken mokomista yleensä kovin paljon innostukaan.
  Hyvää työtä kaikenkaikkiaan!

 4. MarkkuU

  Usvakuvista kolmoskuva pehmeällä maisemallaan miellyttää eniten. Ykköskuvan autiusfiilikseen sopivat sumu, kaukaisuudessa seisova yksinäinen hahmo katseen kiintopistenä ja kasvillisuuuden niukkuus, ja kuvan avaruutta korostaa lisää tausta-aurinko, joskin se polttaa taustaa mielestäni turha voimakkaasti.

  Närhi sopii väriltäänkin ruska-ajan maskotiksi ja kuvissa 7, 8 ja 9 Lintu-Ilkka on mielestäni löytänyt tätä yhteneväisyyttä. Seiskakuvan närhellä on hauskan harmistunut, moittiva ja jotenkin otuksen persoonallisuutta korostava ilme, ja lintu on mielestäni asettunut kuvaan sommitellullisesti hyvin.Ysikuva nousee minulla lintukuvien ylimmäiseksi erityisesti närhen höyhenpuvun sävyjä toistavan punasävyisen syystaustansa ansioista. Myös itse lintu on siinä sopusuhtaisesti kasvillisuuden piilottamana. Kurkikuvassa taustan sateenkaari tekee kuvasta kiinnostavan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *