Muutama henkilökuva

Kävin 31.8. taiteiden yön tapahtumassa Kuopiossa. Pikku-Pietarin torikujalla tapasin tietysti Pikku-Pietarin, lisäksi sain viimein nähdä radiofani Jontterin. Nyt sain sitten varmuuden, että tämä monta kertaa radiossa kuulemani kaveri todellakin on aivan aito tapaus, eikä mikään pilailija. You Tubesta muuten  löytyy kaverista parit pätkät, jos kiinnostaa vilkaista. Joopa, melkoinen persoonallisuus todellakin! Hattupää kaveri istui tuolla tavalla mietiskelemässä, kun hänet bongasin. Pyysin häntä jatkamaan mietiskelyään siinä, näkymästä tuli mieleen aivan kuin joku kohtaus Kaurismäen elokuvasta. Kujalla kuvasin myös paikalle osuneen työkaverini lapsen, jolla on todella huomiota herättävän suuret silmät. Taustalla näkyy mukavasti isän muikeat ilmeet, kun kehuin lapsen kuvauksellisuutta.

Pikku-Pietari Radiofani Jontteri Radiofani Jontteri Radiofani Jontteri Hattupäinen mies Hattupäinen mies Hattupäinen mies Hattupäinen mies Poika ja ylpeä isä