6 vastausta artikkeliin ”kameran heiluttelua

 1. TeroP

  Erinomaisia! Kiitos! Näistä jaksan inspiroitua. Parhaimmistoa tästä aiheesta!

  Markku on tavoittanut Täydellisyyden juuri oikeanlaisella kameran liikuttelulla sekä sopivan pitkällä suljinajalla. Loput 5% menkööt hyväntuurin piikkiin. Minun makuuni kuvat yksi ja viisi ovat vaisumpia, verrattuna näihin muihin. Muut ovat sitten mielestäni varsin korketasoista materiaalia. Ylistystä surrealistisia valokuvia tuottavalle kameratekniikalle! Hyvä Markku, sanon tämän puoliksi kateellisena, mutta kuitenkin erittäin innostuneena näistä.

 2. Ilkka Kokkonen

  Kolmonen, kuutonen ja seiska, siinä minun top three trees. Ja ovatkin kyllä tässä mielenkiintoisessa kameranliikuttelusarjassa huippuluokkaa kerta kaikkiaan!
  Kakkonenkin on kova, mutta siinä sommitelmassa lähin puu jää mielestäni liian keskelle. Sama vaiva on myös viimeisessä kuvassa. Viitosen olisin jättänyt näin hienosta sarjasta kokonaan pois, ykkönen toimii minun mielestäni paremmin.
  Kiitos sarjasta, Markku, tätä on ollut mukava kelailla läpi useampaankin kertaan!

 3. MikaP

  Onpas kyllä kerrassaan upeita heiluttelukuvia. Näitä on tullut käytyä katselemassa jo useita kertoja täällä sivuilla. Kolmonen on ehdoton suosikkini tästä sarjasta.
  Tässähän iskee ihan inspiraatio päällensä, täytyy lähteä heiluttelemaan kameraa 😉

 4. MarkkuU Artikkelin kirjoittaja

  Kiitos kommenteista. Olin itsekin ihan tyytyväinen tuloksiin. Kyllä heilurikuvissa tuuria tarvitaan varsinkin sen suhteen, miten kuva rajautuu, vaikka jälkeenpäin kuvaa voi ruudulla rajatakin lisää. Kun paljon heiluttelee, joku kuva voi tuottaa kelvollisen tuloksen. Polaarisaatiosuodin voi olla ihan pätevä lisälaite tuollaisiin kuviin, itselläni sitä ei ollut noissa em. kuvissa käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *