Pari onnistunutta panoraamaprojektia

Ensimmäisenä puolisen gigapikseliä Siilinjärven Kemiran eli Yaran tehtaita. Zoomattava versio kuvasta.

Sitten Kuopion tori 2,7 gigapikselin tarkkuudella, tuo lukema on kyllä vähän harhaanjohtava koska se on noiden panoraaman kuution tahkojen yhteiskoko, mutta gigapikseliluokkaa kuva silti on. Zoomailtava osittainen pallopanoraama; ala-, taka- ja ylätahko panoraamasta vielä puuttuu, mutta ei siellä ole mitään nähtävää.

Ja kuten Uutis-vieteriä lukevat Siikalaiset varmaan huomasivat, niin olin kyseisen aviisin palveluksessa kuukauden ajan. Ennen lähtöäni tein pienoisen virtuaalikierroksen toimituksessa, käykää vilkaisemassa.

Ja viimeisenä tämä metsäpanoraama, johon poikkeuksellisesti käytin lyhyintä syväterävyysaluetta mihin kalusto pystyi. Kuvaa voi käydä pyörittelemässä täällä.