4 vastausta artikkeliin ”Lappia ja Koivusaarta

 1. ilkkak

  Joopa, on se Lappi kuitenkin ihan toista noissa revontulitehoissa. Kyllä tuollaista joskus pitäisi päästä oikeassa Lapissa paikan päällä kokemaan! Kiitos kuitenkin Hannulle hienon kokemuksen jakamisesta komeiden kuvien välityksellä.

  Missä päin Koivusaarta kuvasit nuo siilinjärveläiset loimut?

 2. HannuM

  Eihän se muuten ole vaikeaa tulla samoille seuduille kuvailemaan myöskään pohjoiseen. Itse majoitumme kuvassa olevalla sääasemalla. Toinen paikka meillä vaatimaton punainen talo, jota olen kuvannut aiemmin Siikan sivuille. Kolmas ja suurin talo on laitettu vuokrattavaksi Villin Pohjolan sivuille. Jos Cooglaa Lomalakka Enontekiö, löytyy tämäkin rakennus. Jos asia kiinnostaa, niin ota suoraan yhteyttä minuun ei siis Villiin Pohjolaan.

 3. MarkkuU

  Edelleen vaikuttavia nämä Lapin revontulinäytelmät. Silmääni miellytti myös sarjan kakkoskuvan sinihämyinen aamutunnelma pakkasutuineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *