9 vastausta artikkeliin ”Loma alkoi lupaavasti

 1. Ilkka Kokkonen

  Taas on Juuso päässyt harakan kaveriksi ja saanut mukavan kuvasarjan aikaiseksi. Rajaukset ovat onnistuneet hyvin! Näin monen hyvän kuvan sarjassa voi jo pitää tiukempaa linjaakin. Ykkösen olisin jättänyt joukosta pois, siinä kun ei linnun silmä erotu, muissahan asia on kunnossa.
  Kolmonen ja vitonen miellyttävät eniten.
  Hyvä, Juuso!

 2. Juuso Jonninen

  Kiitos kommenteista!
  Tuo harakka tyhjensi tölkistä ainaskin, mitä oli jäänyt sinne. Vitoskuvan aikana olin kyykyssä nojaamassa rakennuksen seinään ja harakka oli n. 2-3m päässä minusta ja välillä se katsoi suoraan minuun. Tölkki oli jo jalkakäytävällä, kun harakka ja minä satuimme sen kohdalle.

 3. TeroP

  Jokin taika Juusolla varmaan on harakoita kuvatessa, kun on noin tarkkoja kuvia saanut ja läheltä päässyt kuvaamaan. Vitoskuva on kyllä hieno!

 4. Juuso Jonninen

  Siihen tarvitaan hyvä eläinlajiosaaminen ja osattava tulkita eläinten antamia eleviestejä. Ja lisäksi tarvitaan psykologista silmää. Tällä pääsee jo aika pitkälle. Ja on tietenkin oltava rauhallinen. Tämä on yleisesti kaikkiin eläimiin…

 5. MarkkuU

  Mainioita harakkapotretteja ja hauska kuvasarja harakan herkutteluhetkestä. Liekö kakkoskuvassa sapuska-aarre löytynyt, sillä niin on kepeää ja lennokasta riukupyrstön askeltaminen. Viitoskuvassa tuntuu kuin kuvaajaa pyydettäisiin mukaan aterioimaan ja kuutoskuvassa taidetaan jo antaa kehut hovimestarille. Minunkin mielestä hyvät rajaukset ja sommittelut, ja täydet pisteet tilanteen hanskaamisesta, kun on päästy harakkaa tykittämään näin lähietäisyydeltä. Kakkos- ja viitoskuva kutkuttivat makeimmin kuvasilmääni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *