8 vastausta artikkeliin ”Jännittävä sumu-sunnuntai hämppimetsässä ja vinossa tönössä…

 1. Henni

  ….näiden kuvien siivittämänä esitän toivomuksen,että järjestettäisiin kuvien muokkaus koulutus,jossa jokainen mahd omalla läppärillään harjottelisi ihan perus juttuja kuvien käsittelystä. Miten diagrammia tulkitaan? Valotuksen korjaus? Terävöitys? Kontrasti? Kyllähän noita nappeja osaa painella mutta olisiko olemassa muuta tapaa kuin yritys-erehdys?

  Käyttääkö kukaan muuten sitä seuran facebook-sivustoa? Sinne ois niin paljon näppärämpi ladata kuvia…itse ainakin latailisin useammunkin kuvia jos systeemi olisi yksinkertaisempi ja nopeampi..mutta hyvä näinkin!

  Henni

 2. Hanna

  Persoonallista näkemystä, pidän siitä ja paljon! Samaa kuin Henni olen pohtinut: että voisi alkaa ladata kuvia myös tuonne fb:n puolelle. Siellä tulee kuitenkin käytyä pävittäin joko työ- tai muissa asioissa. Tuumasta toimeen siis vain!

 3. Ilkka Kokkonen

  Lopun värilliset tikapuujutut ovat mieleeni, toiseksi viimeinen etenkin. Myös ysi on toimivaa sommittelua, siinä mielestäni olisi tosin voinut tuon vas. alareunan vaalean kepin käydä poistamassa.

  Eiköhän pidetä Siikan sivut Siikan sivuina ja Naamakirjat sitten ihan erikseen. Meitä on seurassa varmaankin lukuisasti, jotka eivät moiseen ole sotkeutuneet ollenkaan, ja haluavat näin jatkuvankin.
  Näin kuvien hajauttaminen useampaan mediaan sekoittaisi kuviomme pahasti. Muutaman kerran kun kuvanlaittoa tänne harjoittelee, niin kyllä homman pitäisi onnistua. Ja kädestä pitäen ohjaustakin saa esim. kuvankatseluilloissa!

 4. tapsa

  Olen samaa mieltä Hannan kanssa, Hennille on muodostunut oma persoonallinen tyyli. Tykkään kuvissa olevasta jännitteestä, kuvat eivät ole itsestäänselvyyksiä.

 5. Juuso Jonninen

  Hienoja kuvia. Pidän eniten 7-kuvasta.

  Minustakin kuvankäsittelykurssi olisi hyvä, jotta pääsisi nopeammin kiinni siihen.

  Itse en ole fb:ssa.

 6. Lea

  Hienoja kuvia, tikapuut etenkin.
  Minäkään en kannata mitää facebookeja, eno ole siellä enkä aio liittyäkään.
  Kuopion kansalaiopistossa on nyt syksyllä kaksikin kuvankäsittelykurssia, toien on alaknbeu, toinen alkaa lokakuussa (Phoshop Elements).

 7. Henni

  Hei kiitos kommenteista. Tuo ilkan mainitsema valkea keppi haemittaa niin cietävästi etenkin kuvissa 10 ja 11. Mutta täytyypä sanoa et ili sellainen tönö etten ois uskaltanu tuohon keppiin koskea. Luvattomilla teillä taisin olla muutenkin…

  Toivottavasti ette ymmärtäneet että haluaisin kaikkien toimintojen siirtyvän facebookkiin. Ajattelin vaan ehdottaa sen käytön aktivoimista,miksikäs sinne muutoin on koko sivua perustettu? Ja kuvien lataaminen onnistuu kyllä,mutta täytyy myöntää että useammin tulisi niitä tänne laiteltua jos systeemi olisi yksinkertaisempi. Mutta hyvä näinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *