Pokkarikuvia fiilispohjalta..

..eli jatkoa matkakuville.  Osa näistä kuvista on räpsäisty kirjaimellisesti vauhdissa, olikohan vuoristokuva kuvattu peräti liikkuvasta autosta ja muistaakseni vielä ikkunan läpi??!  Se tästä vielä puuttuisi. Joku kuva on taas otettu vähän harkitummin ja mikä mitenkin. Jokatapauksessa jokainen kuva on kuvattu hetken mielijohteesta..fiilispohjalta.  G12 on osoittautunut kesän aikana kelpo kameraksi kääntyvine näyttöineen ja muine hienouksineen. Opettelu jatkuu…

8 vastausta artikkeliin ”Pokkarikuvia fiilispohjalta..

 1. Ilkka Kokkonen

  No jopa, kyllä näitä kelpaa esittää ja täällä päässä katsella. Nelonen, kutonen ja kasi ovat suosikkini setissä, Ja vaikka miten mielijohteesta olisivatkin otettuja, niin se fiilispohja on ollut vahvan valokuvauksellinen! Kiitos, Tero!
  With Canon you can!

 2. Hanna

  Mielenkiintoinen sarja, mukavaa vaihtelua! Ja niinkuin Anttien iPhone-kuvistakin aiemmin nähtiin, ei tosiaan tarvita huippuvehkeitä mielenkiintoisten kuvien ottamiseen. Tekninen taituruus ja osaaminen ei kyllä korvaa näkemystä, ei sitten millään. Ei teknisestä osaamisesta toki haittaakaan ole, jos on näkemystä mukana… Itsestä voi kyllä sanoa, että jotenkin välillä aukkoja ja valotuksia pohtiessa näkemys häviää. Vähän pettyneenä olen seuraillut omaa kehitystä, kun näyttää siltä, että luovuus kukki paljon enemmän aiemmin automaatilla ja pokkarilla räpsiessä. Siinä, kun alkaa säätää jalustaa ja vehkeitä kohdilleen, ehtii monta huippuhetkeä mennä ohi ja monta inspiraatiovirtausta sammua. Mikähän lie…

 3. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Kiitokset kommenteista! Opettelua ja sellaista hypistelyä tosiaan on pienemmän kameran kanssa ollut…ainakin aluksi, koska meinaa usein vahingossa painella vääriä namiskoita, kun sitä käsissään pitelee. Koko kouraa ei tarvitakaan, sormet riittää.

 4. Juuso Jonninen

  Hieno kuvasarja! Vuoristokuvat ovat hienoja. Myös tuo hepokatti tai heniäsirkka on hieno. Oliko se mitenkä iso verrattuna suomalaisen heinäsirkan kokoon?

 5. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Sirkka oli kooltaan noin 10cm pitkä. Nyt tulikin mieleen, että olisi pitänyt laittaa vierelle tikkuaski tai jotain vastaavaa vertailun vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *