Päivänpaistetta, hallaöitä ja kuutamoa.

Pistäydyin taas Tiilikalla kävelemässä ja kuvailemassa, tällä kertaa ilman pientä mustaa koiraa. Läksin liikkeelle perjantaina  ja palasin lauantai-aamuyöllä n. klo 01 autolle nukkumaan siihen kunnes aurinko alkoi nousta. Sitten taas liikkeelle ja paluu nuotiopaikalle puoli kahdeksan maissa, olivat nuotiokahvi ja eväät maullaan. Suosittelen lämpimästi retkeä Tiilikalle jo nyt, ennen syysretkeäkin, puolipilvisellä kelillä valot suolla ovat upeita ja keli raikas kävellä. Päiväretkelle riittävät hyvin eväsleivät (nuotiomakkarat) ja puolitoista litraa juomista.

Ongelmiksi muodostuivat pitkät suljinajat (pitää hankkia tukevampi kuulapää) ja terävyysalueet, olisi pitänyt himmentää enemmän kuin aukolle 8. Tai tarkentaa tarkemmin… Kaikissa nykyisissä objektiiveissa kun ei ole kunnon terävyysaluetaulukkoa, terävyysalueen hallinta on osa kuvan sielua.

6 vastausta artikkeliin ”Päivänpaistetta, hallaöitä ja kuutamoa.

  1. Ilkka Kokkonen

    Muistavathan kaikki ruskaretkemme Tiilikalle 17.-18.9. Ilmoittautumisia sähköpostiini on tullut tähän mennessä muistaakseni kaksi, joten lisää niitä kaivattaisiin. Voi ilmoittautua myös asiasta kertovan infoketjun alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *