14 kuvaa esillä vielä tämän viikon

Hyvösen Sepon ja Akuliinan vanhusten kanssa teimme yhteisen näyttelyn nimeltään 14 kuvaa eletystä elämästä. Se syntyi, kun vanhukset kertoivat meille tainoita elämästään. Tarinoista syntyi vanhusten kanssa ideoituja henkilökuvia, jotka kuvattiin tarinoiden paikoilla. Näyttelyyn ehtii vielä tutustua, kuvat tarinoineen ovat nyt viimeistä viikkoa esillä Siilinjärven keskustassa yritysten ikkunoissa ns. katunäyttelynä, joka on auki 24 h. Tutustua voit siis milloin vain ja kierroksen voit aloittaa mistä vain. Näyttelykarttoja saa ko. yrityksistä. Voit aloittaa vaikkapa Kirjakuppa Infosta, Kahvila-Konditoria Tunniselta, Kultasepänliike Vesa Konusta, Keskus-Kukasta tai Siilin Silmäaseman näyteikkunasta, vaikkapa torin tai Fontanellan  ympäristöstä ….

5 vastausta artikkeliin ”14 kuvaa esillä vielä tämän viikon

 1. Juhani Hynynen

  No kylläpä olette keksineet hienon idean laittaa tuo näyttely noin. Siinä sitä tulee samalla ulkoiltua kun lähtee näyttelyyn tutustumaan ja liikkeetkin saavat samalla omille tuotteille ja tarjouksilleen katsojia. Kylläpä ainakin nuo mallikuvat antavat jo sellaisen tunteen että tuota näyttelyä ei voi jättää katsomatta. Niiden teossa on ollut jo sellasta rohkeaa luovuutta osallistujilla. Ei muuta kun katsomaan…

 2. Ilkka Kokkonen

  Joopa, minun piti alkukesästä täällä hehkuttaa tätä hienoa näyttelyä, jonka avajaisissa kävin. Anteeksipyyntöni Ullalle ja Sepolle, että se informointi jäi!
  Idea on mielestäni mainio ja vanhukset ovat olleet asiassa antaumuksella mukana, mikä osaltaan kertoo myös toteutuksen laadusta. Käykäähän ehdottomasti näyttelykierroksella!

 3. Tapsa

  Useampaan kertaan olen kylällä kuvat katsellut, omanlaisiaan lyhyitä erikoisia, ideana mainio. Niissä on jotakin samaa kuin mainoksissakin, tiukka kuvan ja sanan liitto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *