Ajankohtaista ja tulevaa

Heippa, arvon jäsenet! Kuului juuri juhlallinen pamaus, kun neljänkymmenen maksaneen jäsenen raja meni rikki (Jarkko päivittänee jäsenlistan piakkoin). Alkuperäinen tavoitteeni oli, että tämä olisi tilanne vuoden loppuun mennessä, mutta kun näin hyvin menee, niin menköön! Pitäisiköhän ottaa uusi tavoite, että peräti viisikymmentä menisi rikki vuoden loppuun mennessä?!

Pohjois-Savon kameraseurojen piirikilpailuthan ovat siis meidän järjestelyvastuullamme tänä syksynä. Kilpailuun olen kutsunut (sovittuani asiasta kaikkien muiden Pohjois-Savon kameraseurojen puheenjohtajien kanssa) mukaan myös Kiuruveden kameraseuran, joten näin kisa kovenee ja muuttuu yhä mielenkiintoisemmaksi. Tuomarisysteemit olen sopinut (Ingmanin valokuvauksen opettaja ja oppilaat) ja näyttelyn avajaispäivä on Artsissa 29.10. Tuonnehan täytyy järjestää myös tarjoilut näyttelyvieraille. Voisiko joku ilmoittautua vapaaehtoiseksi ”pääemännäksi/isännäksi” ja sitten kerätä sopivan työryhmän tämän hoitamiseksi.

Kuvauksellinen ruskaretki Tiilikan kansallispuistoon on 17.9.2011. Olen varannut Uiton kämpän la-su (klo 14-12) tukikohdaksi. Osallistumiskutsun olen lähettänyt myös muille kameraseuroille, ja Iisalmesta on jo pari alustavaa ilmoittautumistakin. Vakaa pyrkimys onkin, että tänä syksynä tätä retkeä ei peruta!

Ensimmäinen kuvankatseluilta on normaalisysteemimme (kuukauden toinen sunnuntai) mukaisesti 14.8. klo 17.00.

Koulutuksien osalta ei vielä lukkoon lyötyjä aikatauluja ole. Pyrimme syksyllä uusimaan keväisen jokahenkilön fotokoulun ja kuvankäsittelystä voi myös jatkoa seurata.

Kuvauksellista kesän jatkoa kaikille!

T. Ilkka