3 vastausta artikkeliin ”Facebookissa

  1. Ilkka Kokkonen

    Joskus jostakin syystä kirjauduin Facebookiin, mutta yhtään en ole sivustoa käyttänyt. Pitäisiköhän nyt sitten harjoitella systeemiä?
    Onko tästä meille kuitenkaan vastaavaa hyötyä? Ettei vain hajoita kommunikoimistamme, jos kahdessa paikassa kirjoittelemme ja kuvia katselemme? Tästä voi tulla haittatekijöitäkin porukan yhtenäisyydelle, vai mitä asiasta tuumitte?

  2. antti ka

    No ei kai se lisänäkyvyys ja keskustelu ketään haita? Tuolla FBssa on vaan niin paljon kätevämpää aika monen asian tekeminen. Eli tuskin se mitenkään tätä foorumia haittaa .. tuo vaan lisää ominaisuuksia siikan jäsenille facebookin, joita siellä kuitenkin on aika monta.

    A

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *