SEKALAISIA KUVIA

–Toinen kerta toden sanoo. Kiitos Tapsalle tiedosta, että ensin lähetin jättiläiskuvia. Tosiaan näköjään tuon koon voi vielä tarkistaa olevan pienennetty tuossa latausvaiheessa. Mutta eipä mitään, me ei tämän Macin kanssakaan olla vielä kaiffareita, syytä siis siinäkin:)

Mutta tässä siis sekalaisia kuvia arkistosta, ei missään järjestyksessä edes enkä jaksa enää uudestaan alkaa tähän kirjottaa ekaa sepustustani elikkä ihan vapaasti ovat mielellään kommentoitavissa! Osa noista vielä pokkari-kameran aikaisia…

Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen,

Henni

3 vastausta artikkeliin ”SEKALAISIA KUVIA

 1. MarkkuU

  Kuvassa 6 aivot alkoivat vääntää kuvaa 180 astetta, aivan kuin lumiset puut olisivat keikahtaneet väärinpäin. Lumista oksamaisemaahan ne vain olivatkin. Siis vangitseva ja väreiltään pelkistetty kuva. Myös kuvan 8 pelkistetty harmaa sävymaailma tuo rauhallisen tunnelman, ja veden pinnan heijastuma kiinnittää katseen. Minusta vesirajan paikka – vaikka keskelle kuvaa asettuukin – sopii kuvaan ja seinäulokkeen kaaret taitavat osua sinne kultaisen leikkauksen kohille.

  Kuvan 12 lummeasetelma vedenpinnanalaisine taustoineen miellyttää myös. Viimeisen kuvan hahmottaminen kesti kotvasen, että onko kyseessä suomalainen versio vuosikertaviinien säilyttämisestä vai jonkun isännän pinopullokätkö 🙂 Mielikuvitusta ruokkiva kuva.

  Kuvassa 4 on jotenkin harras tunnelma, verkkaisena tähyilevä harmaa varis tummaksi sulaneen ja tyynen kevätrannan äärellä. Rauhoittava kuva. Vain nuo kuvan etualan ruonkorret häiritsevät pelkistettyä tunnelmaa. Kaikkiaan kokonaisuudessaan mukava kuvasarja.

 2. Ilkka Kokkonen

  Kolmonen, nelonen, kasi, yksitoista ja kaksitoista – näistä tykkään!
  Seiskan tilanne on ollut mainio, siinä vain sävyt ovat jääneet jotenkin ponnettomiksi. Lisäksi hieman alempaa otettuna tilanne olisi parempi, kun ne mäen alta pilkistelevät puskat olisivat jääneet pois. Hulppea tausta on sillä nisäkäskuvalla!
  Ysistä tulevat mieleen Notre Damen figuurit, on hyvä tämäkin!
  Jos viitsit, Henni, niin laitapa variskuvasta sellainen versio, jossa rajaat hieman alareunasta (niin että vas. alareunan vaalea osuus häviää) ja enemmän yläreunasta (se koko kuvan poikki kulkeva vaalea osa pois). Näin luulisin, että kuvan tunnelma vielä tiivistyy!
  Ja lummeasetelma on kyllä todella hyvä, laitahan se kilpailukuvien kansioon (se yksi sumuinen vuoristokuva siellä ainakin jo lienee).
  Kiitoksia oikein mielenkiintoisesta valikoimasta!

 3. Tapsa

  Tykkään moni-ilmeisyydestä kuvissasi, näet monella tavalla kauniisti. Nelosessa varis on poistumassa pysähtyneestä maisemasta ajatuksella ”no nyt on nähty tämäkin paikka”. Ysissä taas on jotakin menneestä ja nykyisestä,jyrkkä ilta-auringon valo herättelee figuurin henkiin, suurkaupungissa pimeä puoli saa vallan kokonaiseksi yöksi, huh…. Kympin penkit odottavat istujaansa,ne ovat kokeneet harteillaan yksinäisen istujan mietteiden painon, tarjoutuneet hetkellisen rakkauden alttariksi ja imeneet itseensä sammuneen paksua unta.

  Kivoja kuvia, herättävät kaikenlaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *