Kohinaa ja vanhojen tansseja

Jospa Mirjaliisaa lohduttaisi seuraava. Kävin eilen illalla kuvaamassa tyttäreni vanhojen tansseja Ahmon koululla. Poskelleen meni suurin osa kuvista. Mahdoton yhtälö kuvata salin toisesta päästä suoraan ylhäältä tulevassa, kuvaamisen kannalta vähässä valossa liikkuvia kohteita. 300mm objektiivi aukolla 8 ja 1/180s suljinajalla vaati herkkyydeksi keskimäärin ISO 12800. Nyt loppui Pentaxin ja Tamronin + Lightroomin suorituskyky. Kohinaisia, jyrkkiä, osin liike-epäteräviä kuvia. Mutta…joukossa muutama mansikka joten niillä mennään.  Noin 180:sta kuvasta kelvollisia ehkä 5, huippua ei yksikään.

Kuvia laitan jos saan malleilta luvan, eilen en ehtinyt kysyä, kaikilla oli kiire jatkoille:)

2 vastausta artikkeliin ”Kohinaa ja vanhojen tansseja

  1. mirjaliisa

    Kiitos Tapsa, sinulta se löytyy aina kannustava lohdutuksen sana!
    Niin, jos et saa lupa panna niitä tanssiaiskuvia tänne sivuille, kysy saisitko edes näyttää niitä kuvankatselussa. Sekin olis mukava juttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *