8 vastausta artikkeliin ”Kuuslahtea

 1. Antti

  Johan Tapsa on löytänyt hanikat kohdilleen. Kuvissa on pirun hienot ”kuluneet” sävyt ja kontrastit aika makeasti kohdillaan .. tykkään kyllä paljon, varsinkin keskimmäisestä kuvasta.

  A

 2. Tapsa

  Kiitos palautteesta. Tuo kolmosen tyylinen kuva haetuttaa kovasti itseään, mielessä on kuva siitä mitä haluaisi mutta jokin tökkii. Vielä kameran näytöllä on sellainen tunne että nyt se tuli. Mutta ruudulla ei homma pelaakaan kuten ajattelin. Kuinka saada mielikuva kuvaksi. Hyvä että tavoitat jutun Hanna.

 3. HeikkiP

  Minä pläjäytän pisteet tuolle ykkös-kuvalle. Siinä on jotain kiehtovaa, joku isokitainen juomassa Kuuslahtea tyhjäksi. Lienee ollut juhlimassa?
  Hyvä Tapsa! Yllätät aina positiivisesti.

 4. Ilkka Kokkonen

  Heh heh, Heikillä taas juomingit mielessä. Vastahan sitä käytiin VB:llä ryyppäämässä! No ei vaineskaan…mutta mukava mielikuva kuvauskohteesta tosiaankin!
  Itsekin tykkään ykköskuvan sävystä ja tunnelmasta, ja nyt tuon Heikin huumoriheiton jälkeen tuon”juoponkin” hyväksyy paremmin. Näitä viikon loistavia aamusumuja on ollut suorastaan tuskallistakin katsella autosta MATKALLA TÖIHIN! Haittaa tosiaan harrastuksia…
  Mutta taas minun on pakko sanoa tuosta keinohorisontista, joka tässäkin kuvassa mielestäni olisi saatava suoraan, ettei horisonttiasiaa tarvitsisi käydä ollenkaan miettimään. Vai onko tuossa kuvassa sittenkin ihan oikeasti pieni kallistusongelma, päätellen puiden asennosta ja ehkä noiden muutamien tolppienkin…
  Voi ärsyttääkin toisia, mutta itselläni ainakin on tosi herkkä silmä tarttumaan tällaisiin perusjuttuihin. Taulujenkin pitää olla suorassa seinälläni, ja vinous iskee silmään heti! Horisonttisääntöä pitääkin tietysti rikkoa silloin, kun sillä kuvailmaisun suhteen jotain voittaa. Esimerkiksi jokin myrskykuva kuvattuna keinuvassa veneessä tms voisi suorastaan vaatia horisontin vinoon, jotkin vauhdikkaat actionkuvat myös, mutta harvemmassa tällaiset tilanteet kuitenkin yleensä ovat.

 5. MikaP

  Kakkoskuva on suosikkini näistä kolmesta. Kolmoskuvassa jäin miettimään, miltä kuva näyttäisi jos kameraa olisi nostanut ylemmäs ja näin tuon etualalla olevan ruohikkoalueen ja taustalla näkyvän saaren väliin jäisi näkyviin usvaista järviosuutta enemmälti…

 6. ilkkak

  Kolmosesta mietin juuri noilla Mikan sanoilla kirjoittaa. Silloin tosin ei tuo ruoho-osuuden etureuna todennäköisesti näyttäisi yhtä hyvältä. Pitäisi nähdä vertailukuva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *