Vuoden Kameraseura

Moros!

Laitoin Ilkalle jo tästä tietoa, että syyskuun loppuun mennessä pitäisi laittaa ”hakemus” sisään, jos halutaan olla vuoden kameraseura. Tässä parissa vuodessa on tapahtunut aika paljon ja tulosta on tullut lyhyessä ajassa paljon seuralla ja myös jäsenille. Toivottavasti Ilkka saa hakemusta rutistettua kasaan SiiKan osalta ..

Antti

Yksi vastaus artikkeliin ”Vuoden Kameraseura

 1. ilkkak

  Olen paininut kovasti tämän aiheen kimpussa mielessäni! Jos kyseessä olisi tonni ”oikeaa” rahaa seuran käyttöön, niin kenties olisin hakemuksen jo nyt rustannut. Mutta kun kyseessä on tonnilla koulutuspalveluja liitolta, niin vielä lykkäsin hakemusta, tietyistä syistä
  Ensiksikin, mietiskelin, että onko meillä ihan riittävästi potentiaalia tähän hakemiseen. OK, seuramme on mahtavasti herännyt haudan partaalta paikalliseen kukoistukseen, nettisysteemimme on mainio ja toimiva, sekä olemme voittaneet tämän seutukunnan piirikisan kahdesti peräkkäin. Muutamat seuran jäsenet ovat lisäksi saavuttaneet kansainvälistäkin kisamenestystä.
  Mutta riittääkö tämä? Edellisen lisäksi meillä on ollut muutama kuvankäsittelykoulutus (onnistuneita), yksi studiovalaisukoulutus (surkea osanotto), VAIN YKSI yhteinen kuvausretki (surkea osanotto) ja toinen piti jo perua. Jäsenmäärämme on parissa vuodessa kolminkertaistunut, mutta onko tämä kolmisenkymmentä sen erikoisempaa vielä? Kuukausittaisissa kuvankatseluilloissa on käynyt puolisen tusinaa jäsentä keskimäärin – ihan OK, muttei suurta sukseeta kuitenkaan.

  Niin, mielessäni siintää se Antin useasti esittämä ajatus, että seuraan pitäisi saada uusia NUORIA jäseniä. Tämän eteen pitäisi ideoida ja myös toimia! Ja jos tämä onnistuisi, niin vuoden kameraseura-titteliä olisi huomattavasti kaarevammalla rinnalla anomassa. Ja jos menisi läpi, niin tuolle uudelle nuorelle porukalle tällainen palkkiona tuleva liiton koulutuspanos olisi sitten onnenomiaan!
  Lisänä kai ensi hakuvuonna olisi meriittilistalla kolmas peräkkäinen piirikisavoitto (ellei nyt sitten iisalmelaisten tekemä vastaisku ole liian tehokas).

  Haukkukaa ihan vapaasti, jos siltä tuntuu, otan palautteen vastaan nöyränä. Mutta tältä minusta nyt tällä kertaa tuntui, ja sen mukaan tuli toimittua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *