Kuvia, arvon kameraseuralaiset?

Mikähän tuumaustauko tässä on menossa, yli viikko jo mennyt ilman minkäänlaista postausta? Ja kuviahan sitä toki kaipaisi kameraseuran sivulle näkyviin! Ullakin kävi Lapin maisemissa ruska-aikaan, olisi kiva nähdä jotain sieltä. Antti ja Mikko vääntävät niska limassa opinnäytekuvia Tampereelle, mutta olisikohan mitään mahdollisuutta nähdä joitakin niistä seuran sivulla? Kunniapuheenjohtajammekin on viettänyt hiljaiseloa julkisten näyttöjen suhteen jo ties kuinka kauan. Ja uudemmat jäsenemme voisivat ansiokkaiden ensijulkaisujensa jälkeen harkita myös jatkotoimenpiteitä!

No, yritetäänpä näyttää mallia! Kävimme Hannulan Pasin kanssa Kuhmon Viiksimossa 12.9. Kemppaisen Kari oli järjestänyt siellä aivan uuden karhukojupaikan, joka poikkeaa selvästi muista. Vain Willamon Heikki ja pari muuta kuvaajaa oli käynyt paikalla ennen meitä, joten harvat ovat seuraavanlaisia kuvia ottaneet sekä nähneet! Harmitti, kun karhut eivät tulleet paikalle alussa, parhaiden valojen aikaan. Sää kerkesi pilvistymään huomattavasti ja niinpä hämärä haittasi kuvaamista. Monia hienoja asetelmia joutui työntämään roskakoriin liike-epäterävyyden takia.

Ja laitanpa tähän vielä loppumainoksen. Jos kiinnostaa, niin käykää katsomassa näyttelyni Häggmanin kahvilassa (Siilinjärven keskustassa, Osuuspankin vieressä). Syyskuun lopussa, ensi torstaina puran sen sieltä pois.

Karhu syksyisessä louhikossaKarhu syksyisessä louhikossaKarhu syksyisessä maisemassaKarhu syksyisessä louhikossaKarhu syksyisessä maisemassaKarhu syksyisessä louhikossa