Uneton Yö

Kävin tänään katsomassa paikkaa siellä Vanhassa ketussa, ja siellä on nyt käytössä se taka-kabinetti valokuvausjutuille. Meiltä (Alias) tulee siis jonkinmoinen näyttely sinne, tykillä kuvia ja tauluja sitten myös mukaan. Jotain tarjousta heitetään kuvauksesta tms. myös.

Siellä on nyt tilaa myös SiiKalle, mutta sinne pitäisi nyt joidenkin aktivoitua keksimään jotain / tekemään jotain esitettä / liittymislomaketta tms. Jollain ilveellä pitäisi saada homma näyttämään kiinnostavalta, ja että on hyvä sakki jne. Kuvia esille myös, jos niitä olisi? Vanhoja kisakuvia kenties tms. Mutta tosiaan tämä tarttee myös nyt jokusen puuhamiehen tätä virittämään, sillä itse olen kiinni kaikessa muussa siellä.

Eli semmonen mahdollisuus nyt SiiKalla olisi jalkautua ja esittää toimintaa!

A

Yksi vastaus artikkeliin ”Uneton Yö

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *