11 vastausta artikkeliin ”Uusi perheenjäsen!

 1. Antti

  Kiitoksia vaan onnitteluista. Eiköhän tästäkin nappulasta omalla ajalla kuvia tule taas otettua ja josko tässä kesää kohti hieman virkistyisi tuo kuvaaminen muutenkin omalla ajalla.

  A

 2. Mervi Lukkarinen

  Joo, kiire-täitä eikun kiireitä :>) on pitänyt, vaikka nuo Antin hässäkät tuli pidetty jo 20 vuotta sitten. Muistan toki, miten neuvottiin myös neuvolan taholta,että perheelle pitää antaa aikaa, eikä vieraat saisi rasittaa uuden perheenjäsenen maailmaa. Totta maar, joo mutta jos isä on jo kuvannut hienon kalakaverin — kun näin poikasi kuvan, ajattelin heti, että ihan kuin kalasta kertoisi. Sitten vasta luin zuumattuna kuvaa, kalastaja isänkin mielestä. Joo, 47 vuoden kalastuskokemuksella suosittelen, tarjoa tuota poikasi ekaa kuvaa johonkin kalastuslehtiin (esim. Kalastus).

  Joo, tai ehkä tiedät parampaa käyttöä, en tosiaan tiedä, osaavatko arvostaa suomalaisissa kalastuslehdissä, mutta upea vauvakalastajakuva…

  Muistan vieläkin Pinjan vauvakuvan ja Mikon vauvan… He vaan ovat niin söpöjä kun heidät vielä osaa kuvata niin hienosti :>)

  Odotellaan hienoja perhe/- vauva- /kalakuvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *