Piirikisanäyttely Akuliinassa / tilastoa 2009

Sunnuntaina/maanantaina hoideltiin piirikisanäyttely esille Akuliinaan. Kiitoksia Ulla, Seppo, Pete, Juhani ja Mikko! Käykäähän nyt tulevan kolmen viikon kuluessa näyttely katsomassa. Tosin seuraavaksihan näyttely matkaa Kuopioon, joten sielläkin siihen voi tutustua.

Toimintakertomusta varten tein tilastoa nettisivustomme käytöstä viime vuoden ajalta. Käyttöä tosiaankin on ollut, sitä ei voi kukaan kieltää! Postauksia kertyi 227, niihin tuli kommentteja yhteensä 898 ja kuvia tuotiin esille 531. Saisikohan Antti vielä selville vierailumäärätkin? No, joka tapauksessa hyvin systeemi toimii!

Ja muistakaahan kaikki ensi sunnuntain vuosikokous, sinne joukolla mukaan. Senkin voin vielä jo näin etukäteen luvata, ettei kellekään iske hallituspaikkanakkia ilman omaa halua! Että ihan rennosti voi saapua kokouskahveille kaikkine ideoineen!

ANTTI: ohessa webstatistiikkaa ajalta 1.1.2009 – 1.1.2010

Takulla mielenkiintoista luettavaa 🙂