5 vastausta artikkeliin ”KuukausiKisaan osallistuminen

 1. Pasi

  AAAARGH…
  Kaksi ensimmäistä postausta saa poistaa bittiavaruuteen. Ensimmäisessä kuvanimi pielessä, kun oletin, että sitä pystyy vielä postausvaiheessa korjaamaan. Toisen kuvan koko taas on pielessä. Ei saisi valvoa öitään kisoja katselleen 😀
  T, Pasi

 2. Mervi Lukkarinen

  Jees, nou hätä… enää…
  Ihan laillinen päätös tehtiin, että 4 euron kuukausimaksulla vähän voidaan helpottaa ”Nörttitaitojen jakamista kuvien suhteen”— Ja jos seuran talous siihen meinaa kaatua, laskun tästä voi lähettää meikäläiselle. ”Lypsävää lehmää” :>) Anttia, Mikkoa ja Jarkkoa ei tapeta, Ilkka :>). No, joo… näitä meidän mukavia ja osaavia nuoria, mutta eläköön myös perinteet ja Heikin muisti!! ( 30 vuotta, ei 20 vee) Hyvin vedetty, hieno kokous aikataulussa.

  Me Pöytäkirjan tarkastajat ”Kaksi ämmää” — Mirja-Liisa ja Mervi
  — Helpolla päästään, sihteerikin näyttää osaavan hommat. Hieno seura :>)
  Tästä on hyvä jatkaa ja ”markkinoida Oikeaa Kameraseuraa” meidän jokaisen.

  Niin, ja Ulla lähti pois aikaisemmin jo. Kiitos, hienoa jälkeä tilintarkastaja!! Hattua nostan.Harvoin näkee ammattitaitoa!
  T: Mervi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *